Mjukvaruuppdateringar

4 Resultat

Förändrade start/stopp-symboler

Uppdaterad 9/17/2019

Förändrade start/stopp-symboler

Start/stopp-funktionen stänger av motorn tillfälligt vid stillastående och startar sedan automatiskt när det behövs.

Tidigare har det vistats en text i varvtalsmätaren när funktionen varit tillgänglig. Detta har ersatts med följande symboler när funktionen är tillgänglig:

19w17 - Support site - Symbol Stop/Start inactive

Vit - Visas i varvtalsmätaren när funktionen är tillgänglig.

19w17 - Support site - Symbol Stop/Start active

Grön - Visas i varvtalsmätaren när funktionen är aktiv och motorn är auto-stoppad.

19w17 - Support site - Symbol Stop/Start not available

Grå - När symbolen är överstruken och gråtonad är funktionen inte tillgänglig.

Om ingen symbol visas är funktionen avstängd.

19w17 - Support site - Start Stop in circle symbol in gauge

Funktionen är aktiv och motorn är auto-stoppad.

Bilmodell/årsmodell

S90, V90 och V90 Cross Country av årsmodell 2017 och senare

XC40 och XC60 av årsmodell 2018 och senare

V60 och V60 Cross Country av årsmodell 2019 och senare

S60 av årsmodell 2020 och senare

Denna artikel gäller

Bilmodell/årsmodell

S90, V90 och V90 Cross Country av årsmodell 2017 och senare

XC40 och XC60 av årsmodell 2018 och senare

V60 och V60 Cross Country av årsmodell 2019 och senare

S60 av årsmodell 2020 och senare

Var detta till någon hjälp?

Uppdaterat utseende på varningsmeddelanden för Pilot Assist, farthållare, adaptiv farthållare och fartbegränsare

För funktionerna Pilot Assist, farthållare (CC), adaptiv farthållare (ACC) och fartbegränsare (SL) uppdaterades utseendet på vissa varningsmeddelanden i och med mjukvaruuppdatering släppt i maj 2018.

Uppdaterad centerdisplay

Med Sensus Connect-uppgraderingen, tillgänglig från maj 2017, fick centerdisplayen i din Volvo ett nytt och lättöverskådligt utseende. Bland annat uppdaterades navigation, mediaspelare och hemvy för att förenkla användandet. Inställningar och knappar som används ofta har lyfts fram och blivit enklare för dig som förare att nå.

Mjukvaruuppdateringar

Volvo utvecklar ständigt systemen i bilarna och de tjänster som du erbjuds. Vid uppdatering av mjukvaran i din bil kan du få tillgång till många nya funktioner samt förbättringar. Hos en auktoriserad Volvoåterförsäljare kan du i samband med service uppdatera mjukvaran i din Volvo till den senaste versionen.