Klimat

Bilen är utrustad med elektronisk klimatreglering. Klimatanläggningen kyler eller värmer samt avfuktar luften i kupén.

Klimatanläggningens samtliga funktioner regleras från centerdisplayen och fysiska knappar i mittkonsolen.

Vissa funktioner för baksätet kan också regleras från klimatreglage* bak på tunnelkonsolen.

De flesta klimatfunktioner går även att styra med hjälp av röststyrning. Vissa funktioner kräver internetuppkoppling för att kunna röststyras.

OBS

Vid behov kan klimatanläggningen användas för att kyla ner mediasystemet i centerdisplayen. I de fallen visas meddelandet Kyler infotainmentsystemet i förardisplayen.

OBS

Om batteriets laddning sjunker under 3 % kommer klimatanläggningen att stängas av för att spara energi.