Anpassad supportFå relevant information för just din bil.

Återställa användardata

Du kan återställa systeminställningarna och användardata i displayen.

Du kan återställa appinställningarna eller nätverksinställningarna till standardvärdena eller göra en fullständig fabriksåterställning genom att återställa bilen. Om du återställer bilen raderar du all data i bilen, inklusive profiler, konton och andra anpassade inställningar.

OBS

Endast ägaren kan återställa bilen.
  1. Tryck på bilsymbolen i den nedre raden.
  2. Gå till SystemÅterställningsalternativ.
  3. Välj vad du vill återställa och följ instruktionerna i displayen.

Efter återställning av bilen kommer installationsguiden automatiskt att börja ställa in en ny ägarprofil.


Var det här till hjälp?