Justering av varningar för avvikelse från körfält

Du kan justera varningarna för avvikelse ur körfält i inställningarna.
De tillgängliga alternativen är:
AudioBilen varnar dig med ett varningsljud om du oavsiktligt avviker från körfältet.
HapticDin bil varnar dig för oavsiktliga filbyten via rattvibrationer.
OffOm du stänger av varningarna för avvikelse ur körfält återgår bilen till vibrationsinställningen efter varje körning.

Viktigt

Ändra förarstödets inställningar

Se till att du förstår hur bilens ändrade inställningar påverkar hur den beter sig. Detta är särskilt viktigt för funktioner som påverkar graden av assistans som bilen kan erbjuda.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till DrivingSafety assistLane departure warning.
Välj en inställning för varning vid avvikelse ur körfält.