Appar

På appvyn finns appar som ger åtkomst till vissa av bilens tjänster.

Svep från höger till vänster1 över centerdisplayens skärm för att komma till appvyn från hemvyn. Här ligger appar som har laddats ner (tredjepartsappar) men också appar för inbyggda funktioner, exempelvis FM-radio.

P5-1717-Application pane
Appvyn (generisk bild, grundappar varierar mellan marknader och modeller)

Några grundappar finns alltid tillgängliga. När bilen är ansluten till internet är det möjligt att ladda ner fler appar, t.ex. webbradio och musiktjänster.

Vissa appar är endast möjliga att använda om bilen är ansluten till internet.

Starta en app genom att trycka på appen i centerdisplayens appvy.

Samtliga appar som används bör vara uppdaterade till senaste version.

1. 1 Gäller för vänsterstyrd bil. För högerstyrd bil – svep åt motsatt håll.