Kalenderfunktion med Volvo On Call*-app

Med vissa mobiltelefoner kan du ge Volvo On Call-appen åtkomst till din kalender och direkt i appen få påminnelser om möten 24 timmar innan händelsen äger rum. Det går också att få vägbeskrivning till det planerademötet skickat från appen till bilen.

Aktivera kalenderfunktionen i Volvo On Call-app

Gå till fliken Mer.
Välj App-inställningar.
Aktivera Kalenderbokningar.

Använda funktionen Skicka till bil för att få vägbeskrivning

För att använda denna funktion behöver påminnelsen innehålla en fullständig adress och bilen behöver vara utrustad med Sensus Navigation*.
Tryck på påminnelsen i appen.
Välj Planera resa.
Välj Skicka till bil.
Volvo On Call vidarebefordrar informationen till bilens navigationssystem för att ge en vägbeskrivning till destinationen.