Aktivera och deaktivera automatisk start av eluppvärmt framsäte*

Sätena kan värmas för att öka komforten för förare och passagerare när det är kallt.

Det är möjligt att ställa in om automatisk start av eluppvärmda säten ska vara aktiverad/deaktiverad vid motorstart. Med automatisk start aktiverad kommer eluppvärmning att starta vid låg omgivningstemperatur.

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på Klimat.
Välj Startnivå, sätesvärme för förare och Startnivå, sätesvärmare för passagerare för att aktivera/deaktivera automatisk start av eluppvärmt förar- och passagerarsäte.
Ett "A" visas vid respektive knapp för eluppvärmda framsäten i klimatraden när automatisk start har aktiverats.
Välj Låg, Medel eller Hög för att välja nivå efter att funktionen aktiverats.