Gracenote®

Gracenote identifierar artist, album, spårtitlar och tillhörande bilder, vilka visas i samband med uppspelning.

Gracenote MusicID® är en standard för musikigenkänning.

Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på MediaGracenote®.
Välj inställningar för Gracenote-data:
  • Onlinesökning av Gracenote® i databas – söker i Gracenotes onlinedatabas för spelande media.
  • Gracenote® flertal träffar – val hur Gracenote-data ska visas vid flera sökresultat.
1 – filens originaldata används.
2 – Gracenote-data används.
3 – Gracenote- eller original-data kan väljas.
  • Ingen – inget resultat visas.

Uppdatera Gracenote

Innehållet i Gracenote-databasen uppdateras kontinuerligt. Hämta senaste uppdateringen för optimal funktionalitet. För information och nerladdning, se support.volvocars.com.