Aktivera och deaktivera automatisk start av eluppvärmd vindruta*

Eluppvärmd vindruta används för att snabbt få bort imma och is från rutan.

Det är möjligt att ställa in om automatisk start av eluppvärmd vindruta ska vara aktiverad/deaktiverad vid motorstart. Med automatisk start aktiverad kommer eluppvärmning starta när det finns risk för is eller imma på rutan. Eluppvärmningen stängs automatiskt av när rutan är tillräckligt varm och imman eller isen är borta.

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på Klimat.
Välj Automatisk defroster vindruta för att aktivera/deaktivera automatisk start av eluppvärmd vindruta.