Ljud och media

Ljud- och mediasystemet består av mediaspelare, radio och Bluetooth-anslutning till telefon. Med uppkopplad bil är det även möjligt att lyssna på tjänster via appar.

Funktioner kan styras med röst, via knappsatsen i ratten och via centerdisplayen. Antalet högtalare och förstärkare är beroende på vilket ljudsystem bilen är utrustad med.

P5–1617–Overview infotainment
Översikt av ljud och media.

Systemuppdatering

Ljud- och mediasystemet förbättras kontinuerligt. Med uppkopplad bil är det möjligt att hämta uppdateringar för optimal funktionalitet, se avsnittet "Systemuppdateringar" och support.volvocars.com.