Ansluta/koppla från telefon

Ansluta, byta eller koppla från en kopplad telefon.

Ansluta telefon automatiskt

Det är endast de två senast anslutna telefonerna som är möjliga att koppla automatiskt.

Aktivera Bluetooth i telefonen innan bilen försätts i tändningsläge I.

För att samtidigt koppla upp bilen till internet ska även internetdelning (portabel-/personlig hotspot) i telefonen vara aktiverad.

Försätt bilen i tändningsläge I eller högre.
Telefonen ansluts.

Ansluta telefon manuellt

Aktivera Bluetooth i telefonen.

För att samtidigt koppla upp bilen till internet ska även internetdelning (portabel-/personlig hotspot) i telefonen vara aktiverad.

Öppna delvyn för telefon.
Kopplade telefoner listas.
Tryck på namnet på den telefon som ska anslutas.
Telefonen ansluts.

Koppla från telefon

Deaktivera Bluetooth i telefonen.

När telefonen är utom räckhåll från bilen kopplas den automatiskt ifrån. Om frånkopplingen sker under pågående samtal kan samtalet fortsätta i telefonen.

Byta telefon

Öppna delvyn för telefon.
Tryck på VäxlaP5–1617–Change phone symbol.
Tillgängliga Bluetooth-enheter listas.
Tryck på telefonen som ska anslutas.

Ta bort telefon

Öppna delvyn för telefon.
Tryck på InställningarKommunikationBluetooth.
Kopplade Bluetooth-enheter listas.
Tryck på den telefon som ska tas bort.
Tryck på Ta bort enhet och bekräfta valet.
Telefonen är inte längre kopplad med bilen.