Justera sittdynans längd i framsäte

För att ändra inställningar kan både multifunktionsreglaget* på sätet och centerdisplayen användas. I centerdisplayen visas de olika inställningarna.

P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunktionsreglaget, placerad på sidan av sätets sittdel.

För att aktivera multifunktionsreglaget vrid reglaget uppåt/nedåt.

Justera sittdyna

Sittdynans längd kan justeras genom att använda multifunktionsreglaget på sätet.

Aktivera multifunktionsreglaget genom att vrida reglaget uppåt/nedåt. Sätesinställningsvyn visas i centerdisplayen.

Välj Dynförlängning i sätesinställningsvyn.

• Tryck på den främre delen av fyrvägsknappen (den runda) för att förlänga sittdynan.
  • Tryck på den bakre delen av fyrvägsknappen för att korta sittdynan.