Justera massageinställningar* i framsäte

För att ändra inställningar kan både multifunktionsreglaget på sätet och centerdisplayen användas. I centerdisplayen* visas de olika inställningarna.

Justera massageinställningar* i framsäte

Framsätet har massage i ryggstödet. Massagen utförs av luftkuddar som kan massera med olika inställningar.

Massagefunktionen går endast att aktivera när bilens motor är igång.

Aktivera multifunktionsreglaget genom vrida reglaget uppåt/nedåt. Sätesinställningsvyn visas i centerdisplayen.
Välj Massage i sätesinställningsvyn.
För att välja mellan de olika massagefunktionerna görs valet antingen direkt i pekskärmen eller genom att flytta markören uppåt/nedåt med hjälp av multifunktionsreglagets övre/nedre knapp. Ändra inställning i vald funktion genom val direkt i pekskärmen genom att trycka på pilarna eller med multifunktionsreglagets främre/bakre knapp.