Aktivera och starta Farthållare

Funktionen Farthållare (CC1) måste först väljas och aktiveras för att kunna reglera hastigheten.
P5-1507-CC rattknappar-2
OBS! Bilden är schematisk – detaljer kan variera beroende på bilmodell.

Sätta Farthållaren i beredskapsläge

För att sätta Farthållaren i beredskapsläge:
Tryck på ◀ (1) eller ▶ (3) för att bläddra fram symbol/funktion P5-1507-Symbol_acc (4).
Symbolen visas och Farthållaren kan därefter aktiveras.

Aktivera/starta Farthållaren

För att kunna starta Farthållaren från beredskapsläget måste aktuell hastighet vara 30 km/h (20 mph) eller högre. Lägsta möjliga hastighet att lagra är 30 km/h (20 mph).

För att starta Farthållaren:
Med symbol/funktion P5-1507-Symbol_acc visad – tryck på rattknapp P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V (2).
Farthållaren startas och aktuell hastighet lagras som hastighet.

OBS

Farthållaren kan inte kopplas in vid hastigheter under 30 km/h (20 mph).
  1. 1 Cruise Control