Volvo ID

Volvo ID är ett personligt id som ger tillgång till en mängd tjänster via ett och samma användarnamn och lösenord.

Exempel på tjänster:

• Min Volvo – en personlig webbsida för dig och din bil (minvolvo.volvocars.se).
  • Volvo On Call-app* – kontrollera bilen med din telefon. Det går t.ex. att kontrollera bränslenivå, visa närmaste bensinstation och låsa bilen på distans.
  • Send to Car – skicka adresser från karttjänster på webben direkt till bilen.
  • Boka service och reparation – registrera din önskade verkstad/återförsäljare på Min Volvo och boka service direkt från bilen.

OBS

Om användarnamn/lösenord för en tjänst (t.ex. Volvo On Call) ändras, ändras det också automatiskt för andra tjänster.

Volvo ID skapas från bilen, Min Volvo eller Volvo On Call-app1.

När Volvo ID är registrerat i bilen blir fler tjänster tillgängliga.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 För dig med Volvo On Call*.