Aktivera/deaktivera Trafikskyltsinformation

Funktionen Trafikskyltsinformation är valbar – föraren kan välja eller Av.

P5-1507-Knapp TrafikSkyltsInformation RSI

Tryck på knappen Road Sign Information i centerdisplayens funktionsvy.

• GRÖN knappindikering – RSI är aktiverad.
  • GRÅ knappindikering – RSI är deaktiverad.

OBS

• Om funktionen Automatisk fartbegränsare är aktiverad visas trafikskyltsinformation i förardisplayen även om RSI1 inte är aktiverad.
  • För att ta bort trafikskyltsinformation från förardisplayen måste både Automatisk fartbegränsare och RSI deaktiveras.
  • Då funktionen Automatisk fartbegränsare är aktiverad men RSI deaktiverad, ges inga varningar från RSI. För att erhålla varningar måste även RSI aktiveras.
  1. 1 Road Sign Information – RSI