Reglera temperatur för baksäte*

Temperaturen kan ställas in på önskat gradtal för baksätets klimatzoner.

Reglera temperatur för baksäte från framsäte

P5-1507-Icon-settings-climate
Öppna klimatvyn i centerdisplayen genom att trycka på symbolen mitt på klimatraden.
Välj fliken Bakre klimat.
P5-1507–Climate–Buttons temperature rear
Temperaturknappar i fliken Bakre klimat i klimatvyn.
Tryck på vänster respektive höger sidas temperaturknapp för att öppna reglaget.
P5-1617-S90/V90–Climate–Temperature regulation rear
Temperaturreglaget.

Reglera temperaturen genom att:

• dra i reglaget till önskad temperatur
  • trycka på +/ för att höja/sänka temperaturen stegvis.
Temperaturen ändras och knappen visar inställd temperatur.

Reglera temperatur för baksäte från baksäte

Tryck på upplåsningsknappen på tunnelkonsolens klimatpanel för att komma åt reglagen.
P5-1717–Climate–Rear climate controls temperature
Temperaturreglage på klimatpanelen bak på tunnelkonsolen.
Tryck på vänster respektive höger sidas </>-knappar för att sänka/höja temperaturen stegvis.
Temperaturen ändras och skärmen i klimatpanelen visar inställd temperatur.

OBS

Det går inte att påskynda uppvärmningen/nedkylningen genom att välja högre/lägre temperatur än den som egentligen önskas.