Använda TuneIn1

Internetradiotjänsten TuneIn har flera olika funktioner. Du kan till exempel spela lokalradio, lägga till radiostationer som du föredrar och skapa genvägar till dessa. Den här artikeln beskriver hur du använder de här tjänsterna och hur du når dem från din bil.

Starta TuneIn

Ladda ner appen TuneIn från Download Center i appvyn.
Öppna appen TuneIn i appvyn.
Bilen ansluter till TuneIn. Första gången du ansluter buffrar musiken, vilket kan ta några sekunder.

Nå din kontoinformation för TuneIn

Öppna appen TuneIn i appvyn.
Expandera vyn och klicka på Logga in.
En popup-ruta visas och du kan logga in.
Fyll i ditt användarnamn och lösenord, tryck sedan på Logga in.
Du når nu din kontoinformation.

TuneIn kategorier

Med TuneIn är det enkelt att bläddra bland olika kategorier.

Öppna appen TuneIn i appvyn.
Expandera vyn och klicka på Bibliotek.
En lista över stationer och kategorier visas.

TuneIn favoriter

Om du är inloggad på TuneIn i bilen kommer dina valda favoriter att synkroniseras med ditt konto. Annars kommer dina valda favoriter endast att vara tillgängliga i bilen.

I expanderad vy: Klicka på den radiostation du vill markera som favorit.
Markera stjärn-ikonen till höger.
Stationen är nu tillagd bland dina favoriter.
  1. 1 Tillgänglighet varierar beroende på marknad.