Mediaspelare

Mediaspelaren kan spela upp ljud från CD-spelaren* och från externa ljudkällor som är anslutna via USB-ingång eller Bluetooth. Den kan också spela upp videoformat via USB-ingången.

När bilen är uppkopplad till internet är det även möjligt att lyssna på webbradio, ljudböcker och musiktjänster via appar.

P5-1717-Media player
P5–1507–Voice control symbol

Mediaspelaren styrs från centerdisplayen, men flera funktioner kan styras med rattens högra knappsats eller röststyrning.

Radion, som även hanteras i mediaspelaren, beskrivs i ett separat avsnitt.