Skifta mellan farthållare och adaptiv farthållare*1 i centerdisplayen

När den vanliga farthållaren (CC2) är vald i förardisplayen så går det att byta till adaptiv farthållare (ACC3) i centerdisplayens funktionsvy.
P5-1917-Cruise Control button

Aktivera eller deaktivera funktionen med denna knapp i centerdisplayens funktionsvy.

• GRÖN knappindikering – adaptiv farthållare är deaktiverad och vanlig farthållare är satt i beredskapsläge.
  • GRÅ knappindikering – vanlig farthållare är deaktiverad och adaptiv farthållare är satt i beredskapsläge.
En symbol i förardisplayen visar vilken farthållare som är aktiv:
Farthållare (CC)Adaptiv farthållare (ACC)
P5-15w07-Shift cruise4P5-1507-Cruise Control Symbol in table 24
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Beroende på marknad kan denna funktion vara antingen standard eller tillval.
  3. 2 Cruise Control
  4. 3 Adaptive Cruise Control
  5. 4 VIT symbol: Funktionen är aktiv, GRÅ symbol: Beredskapsläge