Spotify

I din Volvo kan du använda appen Spotify1 för att lyssna på musik när bilen har internetuppkoppling.
P5-1846-Spotify symbol

Kom igång med Spotify

För att använda Spotify krävs ett Spotify Premium-konto. I dagsläget är det inte möjligt att skapa ett konto från appen i bilen, men du kan enkelt skapa ett konto från Spotifys hemsida. Om du redan har ett Spotify Premium-konto kan du givetvis använda det.

Internetanslutning vid användning av Spotify

För att använda Spotify i din bil måste appen ha tillgång till internet. Offline-läge är i dagsläget inte tillgängligt.

Ljudkvalitet

I appens inställningar kan du välja vilken ljudkvalitet du föredrar. Du kan välja mellan Normal, Hög och Extrem ljudkvalitet.

• Normal (96 kbps)
  • Hög (160 kbps)
  • Extrem (320 kbps)

Funktioner

Appen Spotify erbjuder en rad alternativ och funktioner, som t.ex:

• Fritextsökning
  • Autosökning
  • Spela/Pausa/Återuppta
  • Bläddra igenom album, spellistor, nyheter, m.m.
  • Lägg till/ta bort musikspår från biblioteket
  • In/utloggning
  • Hoppa mellan musikspåren
  • Spotify Connect
  • Spotify Radio

OBS

Volvo sparar inte information som används i Spotify-appen med undantag av lokalt lagrade uppgifter som är nödvändiga för att appen ska fungera. Ditt lösenord sparas aldrig och om du har loggat ut från appen måste du uppge både användarnamn och lösenord för att logga in på nytt igen.

Radera användaruppgifter

För att radera användaruppgifter, logga ut från Spotify-appen via inställningsmenyn. Användaruppgifterna raderas även vid en fabriksåterställning av centerdisplayen.

Tips vid användning av Spotify

Om du upplever problem med Spotify, kontrollera att du har en fungerande internetanslutning och att signalstyrkan är god.

1. 1 Tillgänglighet varierar beroende på marknad.