Volvo Cars-appen*

Med hjälp av Volvo Cars-appen1 kan du kontrollera din bil genom olika appfunktioner.2

Några av funktionerna i appen är tillgängliga för alla användare1, som t.ex. boka service och söka i bilens manual. Med ett Volvo On Call-abonnemang får du tillgång till ytterligare funktioner, som t.ex. fjärrstarta klimatanläggningen i bilen innan avfärd, låsa och låsa upp bilen och se om spolarvätska behöver fyllas på.

Ladda ner Volvo Cars-appen

Volvo Cars-appen finns att ladda ner gratis från Apple App Store eller Google Play. Du kan testa flera av appens funktioner utan att koppla den till en bil genom att ladda ner och köra den i demoläget.

Volvo Cars-appen uppdateras kontinuerligt. Aktuell information om tillgängliga funktioner för olika bilmodeller finns på volvocars.com/intl/support.

Internetuppkoppling krävs

När du använder Volvo Cars-appen kommer din mobila enhet att sända och ta emot data via internet. Om du inte har ett mobildata-abonnemang kan nätoperatören debitera dig för dessa data. Om du använder appen utomlands kan du debiteras kostnader för dataroaming. För mer information, kontakta din mobiloperatör.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Gäller vissa marknader.
  3. 2 Vissa funktioner kräver att både bil och mobil enhet har mobiltäckning eller annan internetanslutning.