Aktivera och deaktivera kurvtagningsstöd*

Funktionen kurvtagningsstöd kan aktiveras som ett tillägg till adaptiv farthållare* eller Pilot Assist*. Föraren kan också välja att deaktivera funktionen.
P5+6-1817-Symbol Curve-Speed-Assist ON-OFF

Aktivera eller deaktivera funktionen med denna knapp i centerdisplayens funktionsvy.

• Tänd knapp – funktionen är aktiverad.
  • Släckt knapp – funktionen är deaktiverad.

Vid påföljande motorstart återaktiveras den senast använda inställningen eller så följs inställningar gjorda i den förarprofil som kopplats till den nyckel som används1.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Dessa alternativ är marknadsberoende.