Skicka destination till bilens navigationssystem med Volvo Cars-appen*

Om din bil är utrustad med Volvos navigationssystem Sensus Navigation* kan du med hjälp av Volvo Cars-appen skicka resmål, t.ex. hotell, affärer, biografer, restauranger till bilen och få destinationen tillgänglig i navigationssystemet.

Skicka destination till navigationssystem

Sök efter en destination i fliken Px-2037-VOC app icon Map och välj Skicka till bil.

Du kan också söka bland olika kategorier, t.ex. bränsle.

Hitta parkering nära ditt resmål

Du kan söka efter parkeringsplatser genom att trycka på parkeringssymbolen i fliken Px-2037-VOC app icon Map.

OBS

Om bilens navigationssystem inte är fabriksinstallerat behöver bilens konfiguration uppdateras av en auktoriserad Volvoåterförsäljare innan det är möjligt att sända ett resmål till bilen med Volvo Cars-appen.