Privat låsning*

Funktionen privat låsning begränsar åtkomst till vissa utrymmen i bilen även om man har tillgång till nyckeln. Det möjliggör privat förvaring när bilen eller dess nyckel lämnas bort i samband med t.ex. service eller hotellparkering.

När privat låsning är aktiverat kan inte bakluckan öppnas vilket förhindrar åtkomst till utrymmet under lastgolvet.

P5-1646-x90-function button private locking

Knappen för privat låsning finns i centerdisplayens funktionsvy. Aktuell status Privat låsning inaktiverad eller Privat låsning aktiverad visas.