Inställningar för massage* i framsäte

För att ändra inställningar kan både multifunktionsreglaget på sidan av sätet och centerdisplayen användas. I centerdisplayen visas de olika inställningarna.
P5-1507-Multifunction front seat
Multifunktionsreglaget, placerad på sidan av sätets sittdel.

Inställningar för massage

Följande inställningsmöjligheter finns för massage:

• /Av: Välj /Av för att sätta på/stänga av massagefunktionen.
  • Program 1-5: Det finns 5 förinställda massageprogram. Välj mellan Dyning, Stegande, Avancerad, Svankstöd och Skuldra.
  • Intensitet: Välj mellan Låg, Normal och Hög.
  • Hastighet: Välj mellan Långsam, Normal och Snabb.

Omstart av massage

Massagefunktionen stängs automatiskt av efter 20 minuter. Återaktivering av funktionen görs manuellt.

Tryck på Omstart, som visas i centerdisplayen, för att valt massageprogram ska starta om.
Massageprogrammet startar om. Om ingen åtgärd görs lägger sig meddelandet i toppvyn.