Deaktivera farthållare

Farthållaren (CC1) kan deaktiveras och stängas av.
P5-1507-Cruise Control, overview driver display and buttons on steering wheel
Tryck på rattknapp P5-1507-Cruise Control, speed limiter, activates speed limiter and stores current speed symbol 5x3,5 (2).
Symbolen och markeringar blir grå – farthållaren försätts i beredskapsläge.
Tryck på rattknapp ◀ (1) eller ▶ (3) för att skifta till annan funktion.
Förardisplayens symbol och markering för farthållare (4) slocknar – därmed raderas den lagrade maxhastigheten.
  1. 1 Cruise Control