Text-TV*

Det är möjligt att titta på text-TV.

Gör så här:

Tryck på P3-1020 Symbol text-tv-knappen på fjärrkontrollen.
Skriv in sidnummer (3 siffror) med sifferknapparna (0-9) för att välja sida.
Sidan visas automatiskt.

Skriv in nytt sidnummer eller tryck på fjärrkontrollens knappar P3-1035-S60/V60-Symbol vänster pil fjärrkontroll / P3-1035-S60/V60-Symbol höger pil fjärrkontroll för att gå till nästa sida.

Återgå till TV-bilden med EXIT eller genom att trycka på P3-1020 Symbol text-tv-knappen på fjärrkontrollen.

Det går även att styra text-TV med de färgade knapparna på fjärrkontrollen.