Dela ut internet från bilen via Wi-Fi-hotspot

Då bilen är internetansluten är det möjligt att dela ut internetuppkopplingen så att andra enheter kan använda sig av internetuppkopplingen1.
P5–1519–Share Internet access via Wi-Fi hotspot
Nätverksoperatören (SIM-kortet) måste stödja internetdelning (utdelning av internetuppkoppling).
Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på KommunikationBilens Wi-Fi delning.
Tryck på Nätverksnamn och namnge internetdelningen.
Tryck på Lösenord och välj ett lösenord som sedan ska anges i anslutande enheter.
Tryck på Frekvensband och välj vilken frekvens internetdelningen ska sända data med. Observera att val av frekvensband inte är tillgängligt på alla marknader.
Aktivera/deaktivera genom att bocka i/ur rutan för Bilens Wi-Fi delning.
Om Wi-Fi används som uppkopplingskälla, bekräfta valet att byta uppkoppling.
Det är nu möjligt för externa enheter att ansluta till bilens internetdelning (Wi-Fi-hotspot).

OBS

Aktivering av Wi-Fi-hotspot kan orsaka ytterligare avgifter från din nätverksoperatör.

Kontakta din nätverksoperatör om kostnad för datatrafik.

Uppkopplingsstatus visas med symbol i centerdisplayens statusfält.

Tryck på Anslutna enheter för att se lista över de för närvarande anslutna enheterna.

1. 1 Gäller ej när bilen är internetansluten via Wi-Fi.