Ta bort koppling mellan bil och Volvo On Call*-app

Volvo ID är personligt och behöver inte ändras eller raderas om du säljer din bil. Du behöver dock avsluta ägarskapet och kopplingen mellan Volvo On Call-appen och bilen samt radera all personlig användardata från bilen.
Logga in i Volvo On Call-appen. Om du inte har tillgång till appen, kontakta din Volvoåterförsäljare och berätta att du vill sälja din bil.
Gå till fliken Mer.
Välj Anslutna bilar.
Välj den aktuella bilen.
Under Avsluta ägarskap, välj Jag äger inte längre den här Volvon och skriv sedan in din Volvo On Call PIN-kod. Genom att göra detta raderas din användarhistorik, din körjournal och övriga användarkonton.
Kontakta din Volvoåterförsäljare som raderar dina kontaktuppgifter i sina system.

Om du har möjlighet, informera köparen att han/hon bör kontakta en auktoriserad Volvoåterförsäljare för att återaktivera Volvo On Call och uppge sina kontaktuppgifter. Volvo On Call kommer att vara aktivt tills abonnemanget löper ut.