Hantera telefonbok

När en telefon är ansluten med Bluetooth till bilen kan kontakter hanteras direkt i centerdisplayen.

Upp till 3000 kontakter kan visas från den telefon som är vald i centerdisplayen.

P5-1717-Infotainment-CSD phonebook
  1. P5-Icon red circle 1 Bläddra mellan bokstäverna och P5-16w46-Symbol-hash för att hitta matchande kontakt. Beroende på existerande kontakter i telefonboken visas endast matchande bokstäver.
  2. P5-Icon red circle 2Sök kontakter – tryck på P5–1507–Symbol-Magnifying glas för att söka på telefonnummer eller namn i kontaktlistan.
  3. P5-Icon red circle 3Favoriter – tryck på P5–1507–Phone-Favorite star för att lägga till/ta bort en kontakt i favoritlistan.

Sortering

Kontaktlistan är sorterad i bokstavsordning där specialtecken och siffror sorteras under P5-16w46-Symbol-hash. Sorteringsordningen kan göras på för- eller efternamn, vilket justeras i inställningarna för telefon.