Reducerad larmnivå*

Reducerad larmnivå stänger av vissa typer av larmsensorer så att larmet inte aktiveras felaktigt t.ex. vid färd med bilfärja.

Larmets rörelse- och lutningssensorer stängs av när reducerad larmnivå är aktiverat. Larmet reagerar då inte på rörelser inuti bilen.

Reducerad larmnivå stängs av efter varje användningstillfälle och måste därefter aktiveras på nytt.

Aktivera reducerad larmnivå

Tryck på knappen Reducerad larmnivå i centerdisplayens funktionsvy.
Funktionen är aktiv tills bilen körs, och måste därefter aktiveras på nytt.