Aktivera och deaktivera eluppvärmt baksäte*

Sätena kan värmas för att öka komforten för förare och passagerare när det är kallt.

Aktivera och deaktivera eluppvärmt baksäte från framsäte*

P5-1507-Icon-settings-climate
Öppna klimatvyn i centerdisplayen genom att trycka på symbolen mitt på klimatraden.
Välj fliken Bakre klimat.
P5/P6-1846–Climate–Button seat heat
Tryck upprepade gånger på knappen för eluppvärmda säten för att skifta mellan de fyra nivåerna: Av, Hög, Medel och Låg.
Nivån ändras och knappen visar inställd nivå.

Aktivera och deaktivera eluppvärmt baksäte från baksäte

Med 2-zonsklimat:
P5-1507–Climate–Rear climate controls physical seat
Knappar för eluppvärmda säten bak på tunnelkonsolen.
Tryck upprepade gånger på vänster respektive höger sidas fysiska knappar för eluppvärmda säten bak på tunnelkonsolen för att skifta mellan de fyra nivåerna: Av, Hög, Medel och Låg.
Nivån ändras och dioderna i knappen visar inställd nivå.
Med 4-zonsklimat*:
P5-1717–Climate–Rear climate controls seat
Sätesvärmeindikering och reglage på klimatpanelen bak på tunnelkonsolen.
Tryck upprepade gånger på vänster respektive höger sidas knappar för eluppvärmda säten på tunnelkonsolens klimatpanel för att skifta mellan de fyra nivåerna: Av, Hög, Medel och Låg.
Nivån ändras och skärmen i klimatpanelen visar inställd nivå.

Varning

Eluppvärmt säte ska inte användas av personer som har svårt att uppfatta temperaturökning på grund av känselbortfall eller av någon anledning har svårigheter att hantera reglaget för det eluppvärmda sätet. I annat fall kan brännskada uppstå.