Android Auto*

Android Auto ger dig möjlighet att lyssna på musik, ringa telefonsamtal, få köranvisningar och använda bilanpassade appar från en Android-enhet. Android Auto fungerar med utvalda Android-enheter.
P5-1717-Android Auto

Information om vilka appar som stöds och vilka Android-enheter som är kompatibla finns på hemsidan: www.android.com/auto/. För tredjepartsappar, se Google Play. Vänligen notera att Volvo inte ansvarar för innehållet i Android Auto.

Android Auto startas från appvyn. Efter att Android Auto startats en gång kommer appen att startas automatiskt nästa gång enheten ansluts. Automatisk start kan stängas av under inställningar.

OBS

Då en enhet är ansluten till Android Auto är det möjligt att strömma via Bluetooth till annan mediaspelare. Bluetooth är aktivt medans Android Auto används.

Vid användning av kartnavigering via Android Auto sker ingen guidning i förar- eller head-up-displayen, utan endast i centerdisplayen.

Det går att styra Android Auto via centerdisplayen, med rattens högra knappsats eller via röststyrning. Långt tryck på rattknappen P5–1507–Voice control button startar Google Assistent och ett kort tryck inaktiverar.

För användning av Android Auto gäller följande: Android Auto är en tjänst som tillhandahålls av Google Inc. i enlighet med dess användarvillkor. Volvo Cars är inte ansvarigt för Android Auto eller dess funktioner eller applikationer. När du använder Android Auto kommer viss information från din bil (inklusive dess position) att överföras till din anslutna Android-enhet. Du är helt ansvarig för din eller någon annan persons användning av Android Auto.