Automatisk stängning av panoramatakets* solgardin

Med denna funktion stängs solgardinen automatiskt 15 minuter efter att bilen har låsts ifall bilen står parkerad i varmt väder. Detta görs för att sänka kupétemperaturen och skydda bilklädseln från solblekning.

Funktionen som är deaktiverad när bilen levereras från fabrik kan aktiveras eller deaktiveras i centerdisplayen.

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.

Tryck på My CarLåsning.

Välj Automatisk stängning av takets solgardin för att aktivera/deaktivera.

OBS

Även solgardinen stängs när alla rutor stängs med fjärrnyckel eller nyckelfri öppning* med dörrhandtag.