Ange resmål med Send to Car

Ett resmål kan anges på olika sätt i navigationssystemet* – att använda funktionen Send to Car är ett av dem.

Skicka destination till bilen

Send to Car är en funktion som gör det möjligt att via Volvo On Call* skicka en destination/position till bilens navigationssystem.

För att använda Send to Car krävs att ett Volvo ID är registrerat till bilen.

Ta emot och använda destination i bilen

För att bilen ska kunna ta emot data måste den vara ansluten till internet.
När en destination mottagits av bilen visas en notifiering i centerdisplayen. Tryck på notifieringen/symbolen.
Ett informationskort öppnas.
Välj önskad användning av destinationen.

Använda sparad destination

Mottagna destinationer sparas i navigationssystemets bibliotek och kan användas senare.