Ställa in maxöppning för elmanövrerad baklucka*

Anpassa maxöppning av bakluckan t.ex. för att underlätta om bilen befinner sig i ett garage med begränsat utrymme.

Ställa in maxöppning

Öppna bakluckan manuellt och stanna den i önskad öppningsposition.
Tryck och håll inne P5-1507 Power Operated Tailgate - close only button-knappen på bakluckans undersida i ca. 3 sekunder.
Två signaler ljuder och den lagrade positionen är därmed sparad.

OBS

Det är inte möjligt att programmera för lägre öppningsläge än halvöppen baklucka.

Återställ maxöppning

Öppna bakluckan manuellt till helt öppen position.
Tryck och håll inne P5-1507 Power Operated Tailgate - close only button-knappen bakluckans undersida i ca. 3 sekunder.
Två signaler ljuder och den lagrade positionen är därmed raderad.

OBS

• Om systemet arbetat kontinuerligt för länge, stängs det av för att undvika överbelastning. Det kan användas igen efter ca 2 minuter.