Inställningar för Bluetooth-enheter

Inställningar för Bluetooth-anslutna enheter.
Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på KommunikationBluetooth-enheter och välj inställningar:
  • Lägg till enhet – startar parkoppling av ny enhet.
  • Tidigare kopplade enheter – listar registrerade/parkopplade enheter.
  • Ta bort enhet – tar bort kopplad enhet.
  • Tillåtna tjänster för denna enhet – ställer in vad enheten ska användas till: ringa, skicka/ta emot meddelande, strömma media och som internetuppkoppling.
  • Internetanslutning – ansluter bilen till internet via enhetens Bluetooth-uppkoppling.

OBS

För vissa telefoner krävs att telefonens Bluetoothvolym manuellt ställs till 100% för att ljudvolymen i bilen ska kunna bli tillräckligt hög. Denna inställning behöver göras för varje telefon som kopplas. Inställningen görs en gång för telefonsamtal och en gång för strömning av media. Därefter kommer systemet ihåg inställningen och den behöver inte upprepas nästa gång telefonen ansluts.