Ljud, media och internet

Ljud- och mediasystemet består av mediaspelare och radio. Det går också att ansluta en telefon via Bluetooth för att använda handsfree-funktioner eller spela musik trådlöst i bilen. När bilen är uppkopplad till internet är det även möjligt att använda appar för mediauppspelning.
P5-2017-Overview infotainment
Översikt över ljud och media

Styr funktionerna med rösten, rattens knappsats eller centerdisplayen. Antalet högtalare och förstärkare beror på vilket ljudsystem bilen är utrustad med.

Systemuppdatering

Ljud- och mediasystemet förbättras kontinuerligt. Det rekommenderas att hämta systemuppdateringar när nya sådana finns tillgängliga.