Aktivera och deaktivera trafikskyltsinformation*

Funktionen trafikskyltsinformation (RSI1) är valbar – föraren kan välja att ha funktionen aktiverad eller deaktiverad.
P5-1507-Road Sign Information symbol

Aktivera eller deaktivera funktionen meddenna knapp i centerdisplayensfunktionsvy.

• Tänd knapp – funktionen är aktiverad.
  • Släckt knapp – funktionen är deaktiverad.

Trafikskyltsinformation aktiveras automatiskt efter varje motorstart.

OBS

• Om funktionen automatisk fartbegränsare är aktiverad visas trafikskyltsinformation i förardisplayen även om funktionen trafikskyltsinformation inte är aktiverad.
  • För att ta bort trafikskyltsinformation från förardisplayen måste både automatisk fartbegränsare och trafikskyltsinformation deaktiveras.
  • Då funktionen automatisk fartbegränsare är aktiverad men trafikskyltsinformation deaktiverad, ges inga varningar från trafikskyltsinformation. För att erhålla varningar måste även trafikskyltsinformation aktiveras.
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Road Sign Information