Söka radiostation

Radion sammanställer automatiskt en stationslista med de radiostationer som inom området sänder ut starkast signaler.
P5-1717-Radio library search

Sökmöjligheterna beror på valt radioband:

• FM – stationer, genres och frekvens.
  • DAB* – ensembler och stationer.
Tryck på Bibliotek.
Tryck på P5–1507–Symbol-Magnifying glas.
Sökvyn med tangentbord öppnas.
Skriv in sökord.
Sökning sker vid varje inmatning av tecken och sökträffarna visas kategoriserat.

Manuell stationssökning

P5-1717-Radio manual tuning

Vid övergång till manuell stationssökning byter inte radion längre automatiskt frekvens då mottagningen blir dålig.

Tryck på Manuell inställning, dra i reglaget eller tryck på P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol. Vid långt tryck hoppar sökningen till nästa tillgängliga station i frekvensbandet. Det går också att använda rattens högra knappsats.