Ändra systemspråk

Inställningar för språk görs i centerdisplayens meny Inställningar.

OBS

Att byta språk i centerdisplayen kan innebära att viss ägarinformation inte överensstämmer med nationella eller lokala lagar och bestämmelser. Byt inte till ett språk som är svårt att förstå, det kan då bli svårt att hitta tillbaka i strukturen i skärmen.
Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Gå vidare till SystemSystemspråk och enheter.
Välj Systemspråk. Språk med stöd för röststyrning har en röststyrningssymbol.

Språket i förardisplayen, centerdisplayen och head-up-displayen ändras.