Aktivera/deaktivera Sportläge i Elektronisk stabilitetskontroll

ESC1-systemet är alltid aktiverat – det kan inte stängas av. Föraren kan däremot välja sportläge vilket ger möjlighet till en mer aktiv körupplevelse.
P5-1507-Knapp Antisladd ESC Off/Sportläge

Sportläget aktiveras/deaktiveras i centerdisplayens funktionsvy.

Tryck på knappen ESC sportläge i funktionsvyn.
Sportläge aktiveras/deaktiveras – knappen visar en grön/grå indikering.
P5-1507 Symbol ESC sport

Aktiverat ESC sportläge indikeras i förardisplayen med att denna symbol lyser med fast sken tills funktionen deaktiveras eller tills motorn stängs av – efter påföljande motorstart är ESC-systemet tillbaka i dess normalläge igen.

1. 1 Electronic Stability Control