Aktivera och starta Fartbegränsare

Funktionen Fartbegränsare (SL1) måste först väljas och aktiveras för att kunna reglera hastigheten.

Sätt Fartbegränsaren i beredskapsläge

P5-1546-SL rattknappar-2
OBS! Bilden är schematisk – detaljer kan variera beroende på bilmodell.
Tryck på ◀ (1) eller ▶ (3) för att bläddra fram symbolen/funktionen för Fartbegränsaren P5-15w07-Speed Limit adapt symbol (4).
Symbol (4) visas och Fartbegränsaren är satt i beredskapsläge.

Starta Fartbegränsaren

Först efter motorstart kan Fartbegränsaren aktiveras. Lägsta möjliga maxhastighet att lagra är 30 km/h (20 mph).

Med Fartbegränsaren i beredskapsläge och symbol P5-15w07-Speed Limit adapt symbol visad – tryck på rattknapp P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V (2).
Fartbegränsaren startas och aktuell hastighet lagras som maxhastighet.
  1. 1 Speed Limiter