Aktivera/deaktivera BLIS

Funktionen BLIS1 kan aktiveras/deaktiveras.
P5-1507-BLIS Mirror
BLIS-lampans placering2.
  1. P5-Icon red circle 1Indikeringslampa
  2. P5-Icon red circle 2BLIS-knapp i centerdisplayens funktionsvy aktiverar/deaktiverar funktionen.
Tryck på knappen BLIS i funktionsvyn.
BLIS aktiveras/deaktiveras – knappen visar en GRÖN/GRÅ indikering.

Om BLIS är aktiverat vid motorstart, bekräftas funktionen av att ytterspeglarnas indikeringslampor blinkar en gång.

Är BLIS deaktiverat vid motoravstängning är det fortsatt avstängt efter påföljande motorstart och ingen indikeringslampa tänds.

1. 1 Blind Spot Information
  2. 2 OBS! Bilden är schematisk – detaljer kan variera beroende på bilmodell.