Telefon

En telefon med Bluetooth kan anslutas trådlöst till bilens inbyggda handsfree-system.

Ljud- och mediasystemet fungerar som handsfree, med möjlighet att fjärrstyra ett urval av telefonens funktioner. Telefonen kan hanteras med sina knappar även om den är ansluten.

När en telefon har kopplats och anslutits till bilen är det möjligt att ringa, skicka/ta emot meddelande, spela upp media trådlöst och använda telefonen som internetuppkoppling.

Telefonen hanteras med centerdisplayen, samt delvis med röststyrning och appmenyn, vilka nås från rattens högra knappsats.

Översikt

P5-1717-S/V90-Phone introduction
  1. P5-Icon red circle 1Mikrofon.
  2. P5-Icon red circle 2Telefon.
  3. P5-Icon red circle 3Telefonhantering i centerdisplay.
  4. P5-Icon red circle 4Knappsats för hantering av telefonfunktioner som visas i förardisplayen samt röststyrning.
  5. P5-Icon red circle 5Förardisplay.