Aktivera/deaktivera Parkeringshjälp

Funktionen Parkeringshjälp kan aktiveras/deaktiveras.

På/Av

Parkeringshjälpens front- och sidosensorer aktiveras automatiskt vid motorstart – sensorerna bakåt om bilen rullar bakåt eller då backväxeln väljs.

P5-1507-PAS På-Av-Knapp

Funktionen aktiveras/deaktiveras i centerdisplayens funktionsvy.

Tryck på knappen Parkeringsassistans i funktionsvyn.
Parkeringshjälp aktiveras/deaktiveras, knappen visar en GRÖN/GRÅ indikering.

I bil utrustad med Parkeringshjälpkamera kan Parkeringshjälp även aktiveras/deaktiveras från respektive kameravy.