Tid och datum

Klockan visas i både förar- och centerdisplayen.

Klockans placering

P5 - 15w46 - Clock DIM 8" and 12"
Klockans placering i 12-tums och 8-tums förardisplay.

I centerdisplayen är klockan placerad överst till höger i statusfältet.

I vissa situationer kan meddelanden och information skymma klockan i förardisplayen.

Inställningar för tid och datum

Välj InställningarSystemDatum och Tid i centerdisplayens toppvy för att ändra inställningar för tid- och datumformat.

Justera tid och datum genom att trycka på pilarna upp eller ner på pekskärmen.

Automatisk tid för bilar med GPS

När bilen är utrustad med navigationssystem är det möjligt att välja Automatisk tid. Tidszonen justeras då automatiskt beroende av var bilen befinner sig. För en viss typ av navigationssystem måste även nuvarande plats (land) ställas in för att få rätt tidszon. Om Automatisk tid inte är vald justeras tid och datum med pilarna upp eller ned på pekskärmen.

Sommartid

I vissa länder är det möjligt att välja automatisk inställning av sommartid med Auto. För övriga länder kan sommartid ställas in med eller Av.