Välj och aktivera fartbegränsare

Funktionen fartbegränsare (SL1) måste först väljas och aktiveras för att kunna reglera hastigheten.
P5-1546-Speed limiter 2, buttons on sterring wheel and overview in driver display
Först efter motorstart kan fartbegränsaren aktiveras. Lägsta möjliga maxhastighet att lagra är 30 km/h (20 mph).
Tryck på ◀ (1) eller ▶ (3) för att bläddra fram symbolen för fartbegränsaren P5-15w07-Speed Limit adapt symbol (4).
Symbolen är grå – fartbegränsaren är i beredskapsläge.
När fartbegränsare är vald – tryck på rattknapp P5-1507-Cruise Control, speed limiter, activates speed limiter and stores current speed symbol 5x3,5 (2) för att aktivera.
Symbolen är vit – fartbegränsare startas och aktuell hastighet lagras som maxhastighet.
  1. 1 Speed Limiter