Record & Send

Record & Send1 är en bil-app som gör det möjligt att spela in personliga röstmeddelanden och skicka dessa till en valfri mottagare.
P5-1846-Record&Send symbol

Spela in och skicka inspelning

När appen startas ges två alternativ: ange mottagare och spela in genom att trycka på mikrofonsymbolen.
Tryck på Mottagare och ange den e-postadress som inspelningen ska skickas till.
Tryck på mikrofonsymbolen för att starta inspelning.
Tala in meddelandet.
Tryck på mikrofonsymbolen igen för att avsluta inspelningen.
Möjlighet att skicka inspelningen eller kasta den ges.

Öppna röstinspelningen

När inspelningen skickats får mottagaren ett e-postmeddelande som går att öppna i ett vanligt e-postprogram, antingen i mobilen eller i en dator. Inspelningen finns med som en bifogad fil i MP3-format.

Öppen mjukvara

För att komprimera dina inspelningar i mp3-format används det öppna mjukvarubiblioteket LAME. Du kan läsa mer om LAME på deras hemsida: www.mp3dev.org.

1. 1 Tillgänglighet varierar beroende på marknad.